Aikido savez Srbije

×


Početna
Knjige Manifestacije

UPIS

Kako postati član AIKIDO SAVEZA SRBIJE i gde trenirati

ZA POJEDINCE

Pojedinci mogu postati članovi Aikido saveza Srbije upisujući se u bilo koji najbliži klub u svom gradu koji je član Aikido saveza Srbije.

Aikido savez Srbije ima klubove u skoro svim većim gradovima u zemlji. Spisak klubova koji su članovi Aikido saveza Srbije možete naći ovde.

Za detaljnije informacije o pojedinim klubovima i vremenima treninga se obratite na adrese i telefone datih klubova.

U klubovima rade sertifikovani instruktori sa lincencama obučeni za rad kako sa pionirima, juniorima tako i sa seniorima.

Član se postaje danom upisa i plaćanjem mesečne klupske i godišnje savezne članarine. Više o tome OVDE

Pojedinac može postati član direktno u Aikido savezu Srbije i Aikido savezu Beograda koji imaju sedište u Sportskom Centru Zvezdara, 11000 Beograd ul. Vjekoslava Kovača br.11.

Glavna sala - Dojo se nalazi na istoj adresi na kojoj i ova dva saveza. Tu se održavaju treninzi, još od 1993. godine, za sve uzraste u sledećim terminima:

Upis je moguć svakim danom od 10h-20h. Sve informacije na tel. +381 11 2424 683; +381 11 3806 081 e-mail: aikidoss@eunet.rs

ZA KLUBOVE

Klubovi mogu postati članovi Aikido saveza Srbije podnošenjem zahteva-molbe za pristup u pismenoj formi u sedištu Aikido saveza Srbije, sekretaru ili predsedniku, najmanje tri meseca pre zasedanja skupštine.

Klubovi mogu postati članovi Aikido saveza Srbije ako neguju i vežbaju tradicionalni aikido i prihvataju njegove tehnike, metode i ideje

Klubovi mogu postati članovi Aikido saveza Srbije potpisivanjem pristupnice po izglasavanju prijema na Skupštini Aikido saveza Srbije.

Novi klubovi imaju status "posmatrača" prvih godinu dana članstva, prisustvuju skupštinama i sastancima, učestvuju u radu i diskusijama ali nemaju pravo glasa.

Klubovi mogu postati članovi Aikido saveza Srbije pod uslovom da poštuju i prihvataju Statut Aikido saveza Srbije u svakom njegovom stavu i odredbi.

Za detaljnije informacije se obratite direktno Aikido savezu Srbije.

Ovde možete skinuti formu molbe-zahteva za pristupanje i formular pristupnice.


© Aikido savez Srbije 2021.