Aikido savez Srbije

×


Početna
Knjige Manifestacije

Literatura

Aikido, borilačka veština za sva vremena

Autor: Mirko Jovandić

Knjiga1

Nakon dve izdate knjige, Sensei Mirko Jovandić radi na novoj knjizi, koja je privedena kraju i ostalo je samo rešiti finansijski problem kod izdavanja - štampe.

Knjiga će imati 500 stranica, pun kolor sa tvrdim koricama u formatu B5 i obuhvata gotovo većinu tehnika, koje su date u upotrebu od strane O`Sensii Morihei Ueshibe.

Knjiga je prevedena i na Engleski jezik. Čim izađe iz štampe biće vam prezentirana.


ABCD Nepobedive borilačke veštine Aikido

Autor: Mirko Jovandić

Tema knjige je osnove u Aikido borenju, davanje informacija vezane za izvore i nastanak ove veštine. Takodje, obradjen veći broj bazičnih tehnika uz adekvatan šematski prikaz, često pojašnjen crtežima i skicama. Knjiga je izašla u tiražu od 2000 primeraka, 1986. godine. Nije štampano drugo izdanje.

Cena knjige - 8 €

Trenutno je nema u prodaji.


Lepota mača, štapa i umetnost telesnih tehnika

Autor: Mirko Jovandić

Knjiga2

Tema knjige su tehnike sa mačem i štapon, date kao neizbežna veza sa telesnim tehnikama, kao neophodnost paralelnog vežbanja.Obrađeno je stotinak vežbi, hronološki poređanih, jasno prikazanih. Knjiga predstavlja bogatstvo i lepotu Aikido borenja, a sve dato na jednom mestu. Predstavlja dragoceno i značajno izdanje jer obuhvata mnogo toga, što se ne može naći na jednom mestu u jednoj knjizi.

Izašla je u tiražu od 2500 primeraka 2000. godine i može se još uvek naći i nabaviti u sekretarijatu Aikido saveza Srbije.

Cena knjige - 8 €

U prodaji po knjižarama je više nema.


© Aikido savez Srbije 2021.